over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐANYAGOK : MAGVAK.

 

Elofozott%20tigrismogyoro-500x500.jpg

Előfőzött Tigrismogyoró
A tigrismogyoró kiváló csali. Főleg nagytestű halak horgászatánál előnyös, hiszen méreténél fogva kisebb halak nem tudnak ráharapni. Magas fehérje- és zsírtartalma miatt elsődlegesen csalizáshoz ajánljuk és az előkészítési idő mellőzése végett kínáljuk előfőzött változatban is. A különleges eljárással készített főtt tigrismogyoró garantáltan jó fogást biztosít.

Kiszerelés: 400g/db

 

Magvak%20-%20hajdina-500x500.jpg

Hajdina
A magas rosttartalmú, alacsony zsírtartalommal (2%) bíró mag. Előnye, hogy viszonylag alacsony fehérjetartalma (13%) ellenére a benne található aminosavak összetétele kedveltté teszik a nagypontyok körében. Ezen felül a benne található zsírok közel 80% -a telítetlen zsírsav. Főzési ideje 25-30 perc, javasolt bekeverési aránya pedig 5-15%.

Kiszerelés: 600 g/tasak.

 

Magvak%20-%20juharmag-500x500.jpg

Juharmag
Nem túl rég terjedt el nagyobb mértékben, a magyar horgászkörökben a juharmag. A közepes fehérjetartalom, az alacsony zsírtartalom és az édes íz hármasa teszi a juharmagot a halak egyik kedvenc csalijává. Adagolása, előkészítése megegyezik a kendermagéval, azzal az eltéréssel, hogy rövidebb (25-30 perc) főzési idő is elegendő.

Kiszerelés: 600 g/tasak.

 

Magvak%20-%20kendermag-500x500.jpg

Kendermag
A horgászatban nagy hagyománnyal rendelkező csali, ami annak köszönheti gyors elterjedését, hogy optimális mértékben tartalmaz fehérjét, zsírt és rostokat, ezáltal halaink nagyon kedvelik. Az átlagosnál magasabb olajtartalma miatt nem szükséges nagy mennyiségben alkalmazni, sőt a halak telítettségérzésének elkerülése érdében a javasolt bekeverési arány 5-15%. Felhasználás előtt célszerű néhány órán át áztatni, illetve a nagyobb hatékonyság érdekében 30-40 percet főzni.

Kiszerelés: 400 g/tasak.

Magvak%20-%20lenmag-500x500.jpg

Lenmag
A lenmag közepes fehérjetartalommal és közepes zsírtartalommal bíró csali. A benne található olaj egyedi jellemzőinek köszönhetően gyorsítja a halak anyagcseréjét. Az áztatás utáni főzési ideje rövid, mindössze 10-15 perc is elegendő a kívánt eredmény eléréséhez.

Kiszerelés: 500 g/tasak.

 

Magvak%20-%20madarborso-500x500.jpg

Madárborsó
A madárborsó nagy előnye, hogy magas fehértartalom (25%) párosul alacsony zsírtartalommal (2%). A dús fehérjének köszönhetően a halak keresik, eszik, de az alacsony zsírtartalom miatt nem telítődnek vele olyan gyorsan. Főzési ideje 10-15 perc, javasolt bekeverési aránya pedig 5-15%.

Kiszerelés: 700 g/tasak.

 

Magvak%20-%20tigrismogyoro-500x500.jpg

Tigrismogyoró
Az elmúlt évek nagy slágere ez a mag. A közepes fehérjetartalom mellett nagy előnye a 40% körüli zsírtartalom, illetve az édes íze. Ez az édes íz az áztatás utáni cukros vízben történő kb. 1 órás főzéssel tovább fokozható. A kendermaghoz hasonlóan nem érdemes túlzásba vinni etetését. 5-15%-os bekeverési arányt javaslunk.

Kiszerelés: 500 g/tasak.