over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : BÜDÖS

 

Etetokeverek%20budos-500x500.jpg

"Büdös" etetőkeverékek (sárga csomagolásban)
A büdös etetőkeverékek használatát elsősorban inkább a meleg vizekben javasoljuk, ugyanis ezekben fejtik ki a bennük található anyagok legnagyobb mértékben hatásukat. Természetesen bizonyos esetekben egy kevésbé intenzív aromájú mix a hűvös vízben eredményesebb is lehet a többinél.

 

 

CSONTIS
A csonti csaliként már sokszor bizonyított. Mi megtaláltuk és etetőanyagba kevertük azt az íz anyagot, ami annyira vonzóvá teszi a kis kukacokat a halak számára. A barna alapváltozat 2009 óta nagyon sikeresen szerepelt a horgászatok alkalmával. Főként meleg vízi pontyozáshoz, kárászozáshoz javasoljuk.

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

SÁRGA CSONTIS
Az alap csontis mix sárga változata. Ez is inkább meleg vízben ajánlott, de világosabb mederfenék alkalmával őszi időszakban is sikeresen vonzotta a halakat.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

SAJTOS
Az érett sajt aromája leginkább a keszegfélék, márnák, paducok számára vonzó, de meleg vízben pontyok is előszeretettel kapnak rá. A barna keverék folyó vízben is bizonyított.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

MAGYAROS
Az elmúlt években egyre keresettebbek a kolbászos csali anyagok. A magyaros mixünk egyrészről hagyományos fűszeres kolbász aromát, illetve fokhagyma kivonatot tartalmaz. A két alkotó együttes hatásaként a barna keverék tavasztól nyár végéig nagyon jó csali anyagot ad.

Kiszerelések: 1 kg

TŰZŐSZÚNYOGOS
Hasonlóan a csontis etetőkeverékhez, a tűzőszúnyogosnál is a férgek fogósságának lényegét kerestük. Az eredetihez nagyon hasonló aroma kifejlesztését követően teszteltük etetőkeverékbe adagolva és nagyon jó fogást eredményezett.

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

PIROS TŰZŐSZÚNYOGOS
Ráerősítettünk a bevált tűzőszúnyogos barna keverékre egy kevés piros színezékkel és az eredménye ez a mix, amely meleg vízben kiválóan alkalmazható pontyfogás céljára.

 

 

Kiszerelések: 1 kg