over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : EXTRA.

 

Etetokeverek%20X-TRA-500x500.jpg

Extra etetőkeverékek (kék csomagolásban)
Kicsit elcsépeltnek tűnhet már az extra szó, hiszen sokan sok mindenre mondják, hogy extra. A mi etetőkeverékünk azért extra, mert a hagyományos mixekhez képest valami pluszt nyújt. Olyan összetevőket, adalékanyagokat tartalmaz, amelyek nem találhatóak meg az alap etetőkeverékekben és ez által komplexebb. Természetesen nincs olyan jó anyag, amit nem lehetne jobbá tenni egy kevéske adalékanyaggal, de itt is felhívjuk a figyelmet, hogy óvatosan bánjunk ezek hozzáadásával.

 

BODORKA-DÉVÉR
Az alapkeszegező keveréket egy kicsit felturbósítottuk. Bevetettük a keszegek egyik nagy kedvencét, az édes szentjánoskenyeret, amelyet nagy mennyiségben beledaráltunk a mixbe. Ezen felül a dévérezések alkalmával sokszor bizonyított fahéj aromát adagoltuk még finoman, amely nagyon jól kiegészíti az édes termés íz világát.

Kiszerelések: 1 kg

MÁRNA-PADÚC
Jó sok kendermag és pörkölt napraforgó, illetve egy gyümölcsös-sajtos aromakeverék. Ez a mi márna-paduc keverékünk lelke. A hagyományos márnázó keveréket dúsítottuk olajos magvakkal és adagoltunk hozzá még egy kevéske tutti-frutti aromát. Ezektől lett olyan ütős a keverék.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

BLACK CARP
Ahogy neve is mutatja ez egy sötét színű keverék, ezért inkább hideg vízre ajánljuk. Szemcsemérete a pontyozó etetőanyagokhoz híven nagyobb. Különlegessége, hogy kétfajta, epres-halas, illetve ananászos-halas mikropelletet tartalmaz nagy arányban. Aromája egy különleges fűszeres aszalt szilva keverék.

 

Kiszerelések: 1 kg

TIGRISMOGYORÓS
A tigrismogyorót elsődlegesen főzve etetésre, illetve csalizásra használják. Azonban a tigrismogyoró őrleménye kiváló etetőadalék is, mivel olajtartalma és különleges fehérje összetétele egy az egyben bekerülnek így a mixbe. Elsősorban pontyozáshoz ajánljuk ezt a barna keveréket.

 

 

Kiszerelések: 1 kg