over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : FEEDER.

 

Feeder etetőkeverék

Új termékék!

FEEDER CARP
Kifejezetten pontyozáshoz kifejlesztett feederes etetőanyag keverék. Nagy szemcsézetű, erős fűszeres-gyümölcsös aromájú. Könnyű szerkezetű, jól tapad, de gyorsan bont. Nagy mennyiségen tartalmaz mikropelleteket és könnyű angolmorzsát egyaránt.

 

Kiszerelések: 1 kg

FEEDER FOREST FRUITS
Az angolmorzsának köszönhetően laza szerkezetű etetőanyag, amely erőteljes erdei gyümölcsök aromáját árasztja magából. Olajtartalmát a benne található napraforgó növeli. Víz hozzáadásával jól gyúrható és könnyen tapadó etető válik belőle, amely a bedobást követően néhány perc elteltével teljesen szétbomlik, így kifejtve a szükséges gyors hatást.
Kiszerelések: 1 kg

FEEDER NATURAL
Ahogy a termék neve is mutatja egy kizárólag természetes alapanyagokból, gabona magvakból és ezek őrleményeiből készült keverék. Kevésbé horgászott vizeken ideális választás. A nyolc féle mag fele erőteljesen olajos, így a mix olajtartalma is magasabb az átlagosnál.

 

Kiszerelések: 1 kg

feeder-eteto.jpg

FEEDER SWEET
Ennek a vaníliás jellegű etetőkeveréknek a különlegessége a speciális édesítőszer, amelyet azért adagoltunk hozzá, hogy ezzel is fokozzuk a fogósságát. Ezen felül kekszőrleményt is tartalmaz. Tapasztalatunk szerint ez a két lépcsőben emelt ízfokozás kiválóan csalogatja a pontyokat és kárászokat.

 

Kiszerelések: 1 kg