over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : GYÜMÖLCSÖS.

 

Gyümölcsös etetőkeverékek (piros csomagolásban)

Amint azt a kategória neve is mutatja, ezen etetőink közös jellemzője, hogy különféle gyümölcsös jellegű aromákat kaptak. Ebből eredően használatuk is kora tavasztól késő őszig javallót.

BANÁNOS
A banán aroma nem mondható kifejezetten hagyományosnak a horgászatban. Mégis az elmúlt években nagyon sok területen jól bizonyított. Barnás alapszínű keverékünk a jellemzően édes aromának köszönhetően ponty- és keszegfélék horgászatára tavasztól őszig alkalmas.

 

Kiszerelések: 1 kg

EPRES
A gyümölcsös etetőkeverékek királya – mondhatnánk. Évek óta jól működő mix az epres, hiszen barna színe miatt az óvatosabb halakat sem riasztja el, viszont erőteljes, érett eper aromája már messziről odavonzza a halakat. Kora tavasztól, késő őszig jól használható. Minden békés halfajra ajánljuk.

Kiszerelések: 1 kg

PIROS EPRES
A piros szín vonzó hatása már sokszor bizonyított különféle aromájú etetőanyagokba keverve. Az epres esetében elsődlegesen a késő tavaszi és a nyári időszakban javasoljuk. Nem csak pontyozáshoz, de keszegezéshez is nagyon jó.

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

KÓKUSZOS
Egyáltalán nem tipikus etetőkeverék. A kukorica édes alap ízét kókusz aromával turbóztuk fel. A barna alapszínű keverék főleg túlhorgászott vizekben tud bizonyítani, ahol már fellépett a halak részéről egyfajta unalom a megszokott ízek irányában. Inkább nyári keverék.

Kiszerelések: 1 kg

MÁLNÁS
Hasonlóan az epres keverékhez, ezt is széles tavasztól őszig végig használhatjuk. A málna aroma nagyon intenzív és hűvösebb vízben is könnyen kifejti a csalogató hatást. E barna keveréket a pontyokon és kárászokon kívül a keszegek sem vetik meg.

 

Kiszerelések: 1 kg

MEDITERRÁN
Ahogy neve is mutatja, ezt a sárgás színű keveréket a déli gyümölcsök aromája uralja. Egyrészről savanykás citrusfélék, másrészről édes gyümölcsök íz- és illatanyaga található benne. Meleg vízben kifejezetten fogós, de tavasztól őszig kellemes pontyozó perceket okozhat.

Kiszerelések: 1 kg

PIROS SZILVÁS
Az aszalt szilva kicsit édes, kicsit pálinkásan erjedt aromája és a piros szín ütős mixet alkot. Ponty- és keszegfélék horgászatához folyóvízben is ajánljuk.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

TUTTI-FRUTTI
A tutti-fruttit nem csak a gyerekek, hanem a halak is nagyon szeretik. A jellegzetes édes aromához a gabonaőrlemények natúr íze, illetve barnás alapszíne társul. Nyári időszakban nagyon jó pontyozó és keszegező csali készíthető belőle.

Kiszerelések: 1 kg

gyumolcsos