over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : HIDEGVIZI.

 

Etetokeverek%20hideg%20vizi-500x500.jpg

Hideg vízi etetőkeverékek (fekete csomagolásban)

Hideg vízre való etetőanyagaink közös jellemzője, hogy sötétebb tónusúak és hideg vízre való alapanyagokból és aromákból készülnek. Éppen ezért használatuk inkább kora tavasszal és késő ősszel ajánlott.

 

 

 

BORDÓ GYÜMÖLCSÖS
A gyümölcsös keverékek általában tavasztól őszig jól használhatók. A hideg vízre a kicsit könnyedebb aromájú keverékek válnak be, mivel a túl erős ízvilág elriaszthatja a halakat. Ez a mix egy vaníliás alapra épülő szilvás keverék, amelyet bordó köntösbe öltöztettünk, hogy ne legyen riasztó a hideg vízben eledelt kereső halak számára. A hideg vízre tekintettel magas arányban tartalmaz CSL-őrleményt.

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

 

FEKETE NATÚR
Sok esetben a kevés aroma is soknak bizonyul. Helytől és időtől függően a halak a gyanúsan élénk színű és aromájú etetőanyagoktól megriadnak. Ilyen esetekre kínáljuk ezt a fekete keveréket, amely a gabonákon, a CSL-őrleményen és a színezéken kívül más adalékot nem tartalmaz.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

 

FEKETE PONTYOZÓ
A többi pontyozó keverékünkhöz hasonlóan ebben is magasabb arányban vannak durvább szemcsék. Sötét színe hűvösebb, tiszta vízben sem riasztja a halakat. Csalétekként mézes és gyümölcsös aromakeveréket alkalmaztunk ennél a mixnél. Ez a különleges ízvilág kora tavasszal és késő ősszel is eredményes. Akárcsak többi hidegvízi keverékünk, ez is magas arányban tartalmaz CSL-őrleményt.

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg