over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : KLASSZIKUS.

 

Etetokeverek%20klasszikus-500x500.jpg

Klasszikus etetőkeverékek (lila csomagolásban):

Ebben a kategóriában találhatók azon etetőink, amelyek a horgászatban viszonylag régen használatban vannak, illetve amelyek hagyományosabb összetevőkből készülnek. Felhasználásuk – néhány kivételtől eltekintve – általában tavasztól őszig ajánlott.

 

 

ÁNIZSOS
Barnás alapszínű, ánizsos aromájú keverék, mely alkalmas ponty, keszeg és kárász horgászatára. Használatát tavasszal és ősszel, tehát hűvösebb vízben javasoljuk. Mini MagMix-szel keverve nagyon jó keszegező anyagot lehet készíteni belőle.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

KÉK ÁNIZSOS
Az ánizsos etetőkeverék kék változata. Tapasztalataink azt mutatják, hogy felmelegedő és lehűlő vízben kifejezetten jó fogásokat eredményez.

 

 

 

Kiszerelések: 1 kg

FAHÉJAS
Erőteljes fahéj aromával rendelkező, barna alapszínű keverék, amely jól harmonizál a kukorica, a búza és a rozs természetes ízével és illatával. Elsődlegesen keszegezéshez ajánljuk, de számos helyen szép pontyokat is hozott már.

Kiszerelések: 1 kg

KORIANDERES
Főleg a tavaszi és az őszi, hűvösebb időkben eredményes ez az etetőkeverék, amelynek a korianderre jellemző édes-fűszeres aromája van. A ponty- és keszegfélék egyaránt kedvelik. Mély bányatavakon kellemes meglepetéseket okozhat.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

MÉZES
Az egyik leghagyományosabbnak mondható aroma a horgászatban a méz. Kedveltsége annak köszönhető, hogy már kora tavasztól csalogatja a pontyokat és keszegeket egyaránt és ez késő őszig eltart. A keverék alapszíne barnás.

 

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

ZÖLD MÉZES FŰSZERES
A méz aromát megbolondítottuk egy kevéske fűszerrel és zöld színnel. Így jött létre ez a keverék. Kifejezetten nagyobb pontyok horgászatához javasoljuk, de meleg vízben a kárászok is szép számmal jönnek rá.

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

PONTYOZÓ
Pontyozó keverékünk alapváltozata barnás színű. Tartalmaz kukoricapehely darabokat is, aminek köszönhető a nagyobb szemcseméretet kedvelő pontyok, kárászok kedvelt csalija. Édes, vaníliás jellegű aromájának köszönhetően tavasztól őszig eredményesen használható.

 

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

PIROS PONTYOZÓ
Pontyozó keverékünk piros változata. Élénk színének köszönhetően jól elkülönül a sötétebb mederfenéktől is és az erőteljes aromán felül ez is csalogatja a halakat.

 

 

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

SÁRGA PONTYOZÓ
A sárga pontyozó keverék másabb, mint az előző két pontyozó keverék. Nemcsak összetételében, de aromáját tekintve is. Leginkább a citromos és a fűszeres ízek dominálnak ebben a mixben, amely tapasztalataink szerint a nagyobb halakat vonzza elsődlegesen.

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

TEJPOROS
Világos barnás keverék, amelynek legfontosabb összetevője a magas fehérjetartalmú tejpor. A keverék kicsit lazább, lisztesebb szerkezetű, ezért megfelelően bekeverve jól ködöl, ami keszegezés közben kifejezetten előnyös tulajdonsága.

 

 

 

Kiszerelések: 1 kg

VANÍLIÁS
Szinte az első aromaanyag volt, amit horgászok használni kezdtek hazánkban. Eredményességét mi sem mutatja jobban, hogy sikere évtizedek múltán is töretlen. Ez a keverékünk is a gabonákra jellemző barna alapszínnel rendelkezik és szinte bármely békés hal horgászatára kiválóan alkalmas.

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

PIROS VANÍLIÁS
A hagyományos vaníliás etetőkeverék egy kis piros színnel megbolondítva még tovább fokozható a csalogató hatás. Horgásztársainknak megkönnyítendő munkájukat, mi megoldottuk ez. Tavasztól őszig jól használható anyag.

 

Kiszerelések: 1 kg