over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : METHOD.

 

Method etetőkeverékek (barna csomagolásban)

2011. tavaszán összegyűjtöttük, hogy mik a jó method-keverékek ismérvei. Ezek alapján készítettünk több receptúrát, amelyet azután egész évben teszteltünk különféle vizeken, különféle időjárási helyzetekben. A receptúrákat finomítottuk aszerint, hogy a tapasztalatok mit mutattak. Néha már soknak tűnt a rengeteg tesztelés, de megérte, hiszen öt nagyon jó method keveréket sikerült alkotnunk. Mindegyik mix magas fehérjetartalmú, de mindegyiknek más és más az összetétele. Az egyes fajták különböző színezetet kaptak, így könnyebben azonosíthatók

BLACK METHOD
Egy sötét színű, aroma nélküli keverék. Legfontosabb összetevője a 60%-os fehérjetartalmú tengeri halliszt, továbbá a 92% fehérjét tartalmazó, a bojlisok körében nagypontyozáshoz használt hemoglobin. Ezt a keveréket főképp hűvösebb vizekre ajánljuk.

 

 

Kiszerelések: 1 kg

BROWN METHOD
A barna methodkeverékünk sok napraforgót tartalmaz, ami növeli olajtartalmát. Ezen felül nagy mennyiségben daráltunk bele halibut pelletet is, ami egyrészről növelte fehérjetartalmát, másrészről halolajjal bővítette a már így is magasabb olajtartalmat. Tapasztalataink szerint inkább már melegedő, illetve a meleg vizeken használható jól.

Kiszerelések: 1 kg

GREEN METHOD
A zöldes színt a színezéken kívül a lucernaliszt adja. Ezen felül nagy mennyiségben tartalmaz hallisztet, illetve 80%-os növényi fehérjét tartalmazó burgonyakivonatot. Ez, akárcsak a lucernaliszt a pontyokon kívül az amurokat is vonzza. Elsősorban inkább a nyári hónapokban javasoljuk.

 

Kiszerelések: 1 kg

RED METHOD
A vöröses method-mixünk sok gyümölcsaromát, elsősorban epret tartalmaz. Ez és a keverékben található nagy mennyiségű halliszt nagyon jól kiegészítik egymást. Ezen felül kevertük bele még a bojlizásban ismert rózsaszín garnélalisztet is, ami a hallisztnél is erőteljesebb aromával rendelkezik. Tavasztól őszig jól használható.

Kiszerelések: 1 kg

YELLOW METHOD
Ez a világos tónusú etetőanyag főleg a nyári vizekben bizonyított. Édes, déli gyümölcsös aromája a meleg vízben nagyon vonzza a halakat. Ennek az etetőnek a legfőbb fehérjehordozója a tengeri halliszt, amelyet hazai pontyaink is szívesen fogyasztanak.

 

Kiszerelések: 1 kg

Etetokeverek%20method-500x500.jpg