over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
DOVIT ETETŐKEVERÉKEK : TERMÉSZETES.

 

Természetes etetőkeverékek (zöld csomagolásban)

Ezt a termékcsaládot azon horgászok figyelmébe ajánljuk, akik vagy ragaszkodnak ahhoz, hogy csak természetes anyagokat használjanak, vagy olyan helyen horgásznak, ahol a mesterséges anyagok használatát tiltják.

AMÚROZÓ
Amúrozó etetőanyagunk legfőbb komponense a hagyományos lucernaliszt. Ennek köszönheti ez a mix zöldes alapszínét. A lucernában található egyedi ízanyagok főleg az amúrok horgászatában váltak be, de számos esetben ponty is akadt a horogra. Leginkább nyáron javasoljuk használatát.

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

KENDERMAGOS
A kendermagot nemcsak főzve, de darálva is nagyon jól lehet használni horgászati célra. A kendermagban található egyedi olaj, illetve a 8 féle aminósav kifejezetten kedvelt csalivá teszik a pontyok és a keszegek részére egyaránt.

 

Kiszerelések: 1 kg

KESZEGEZŐ
Keszegező mixünk olyan magvak őrleményeit tartalmazza, mint például búza, rozs, repce. Ezek az alapanyagok a friss darálásnak köszönhetően megőrzik a bennük rejlő összetevőket és azok aromáját. Ezt pedig sok kapással díjazzák a keszegek.

 

Kiszerelések: 1 kg és 3 kg

NAPRAFORGÓS
Ebben a keverékünkben található a legtöbb napraforgó. A sötétebb barnás keverékünk magasabb olajtartalma miatt vonzó. Elsődlegesen keszegek horgászatához javasoljuk tavasztól őszig, de pontyozás alkalmával is okozott már kellemes meglepetést számunkra.

Kiszerelések: 1 kg

PÖRKÖLT
Tovább fokoztuk a napraforgós etetőnket és a benne lévő napraforgót megpörköltük. A pörkölt magvakat tartalmazó keverékeket ugyanis szinte minden békés hal szereti, így nemcsak keszegezéshez, pontyozáshoz, de kárászozáshoz is nyugodt szívvel ajánljuk.

Kiszerelések: 1 kg

Etetokeverek%20termeszetes-500x500.jpg