over
over
over
over
over
over
TERMÉKEINK:
Köszöntünk: A Táskák, Hátizsákok Oldalán !

 

Hátizsákok

hatizsak_01.png

méret

30 és 50 literesek

leírás

három nagy cipzáras külső zseb a különböző szerelékeknek, csaliknak a fedélen 1 db rejtett cipzáras zseb iratok számára. Erősített hátlappal, párnázott vállpántokkal. Környezetemben sikeresen debütált iskolatáskaként is, a napi használatot kiválóan bírja.

szállítás

 

szín

khaki, sötétzöld.

Merítő tok

spec7_01.png

méret

Ø15x120 cm

leírás

Az összecsukható merítő szákok tárolására, szállítására szolgáló tok, amely a merítő használata után megvédi a környezetét a kellemetlen szagoktól, és az átnedvesedéstől. Aki már vitte a fenti eszközt az autója csomagtartójában horgászat után tok nélkül, az tudja micsoda bűz keletkezik. Termékünk használatával ez a probléma megszűnik!

szállítás

 

szín

sötétzöld, khaki.

Pergető táska

spec3_01.png

méret

30x20x20 cm

leírás

1 db 25x13x10 cm-es cipzáras zseb. A pergető horgászat kellékei kényelmesen elférnek benne. Könnyen kezelhető, kényelmesen szállítható.

szállítás

vállpánttal és szatyorfüllel

szín

sötétzöld, khaki, (esetenként fekete).

Száktartó

spec1_03.png spec1_02.png spec1_01.png

méret

Ø60 cm, (kerek) és 60x60cm (szögletes) 1 és 2 részes

leírás

ideális szállítóeszköze a kerek haltartóknak, a törő szitának, és szákfejnek. Aki már vitte a fenti dolgokat autója csomagtartójában horgászat után táska nélkül, az tudja micsoda bűz keletkezik. Termékünk használatával ez a probléma megszűnik! Rendelkezik ezen kívül egy 20x30x10 cm-es cipzáras zsebbel.

szállítás

szatyorfülekkel

szín

sötétzöld, khaki.

Szerelékes táska

szerelékes

méret

60x30x25 cm

leírás

univerzális táska felszerelés szállításához 2 db 20x30x10 cm-es cipzáras zseb, 1 db 10x15x10 cm-es telefon és irattartó zseb. A táska aljába polisztirolmerevítő lap van beépítve.

szállítás

vállpánttal és szatyorfüllel

szín

sötétzöld, khaki.